pondělí 12. ledna 2015

First Impression

Zdravím všechny návštěvníky tohoto nově vzniklého blogu!
Ráda bych vám tímto prvním příspěvkem trochu představila autorky blogu
 a to, jak to s ním vidíme do budoucna.

Pro představu, kdo za tímhle blogem vůbec stojí... jsme na tento blog dvě a po následující dobu nás budete znát nejspíše pod jmény Laur a Tera. Chodíme spolu do stejné třídy na gympl už čtyři roky a dalo by se říci, že jsme velmi dobré kamarádky. Sdílíme spolu zálibu v blozích, fashion a především v kosmetice. Obě se také věnujeme umění - Tera malování a hudebce a já naopak tanci. Přikládám pro představu naši společnou fotku a vy si zkuste tipnout, která je která, haha.


Pěkně od začátku. Proč jsme s tímto blogem vůbec začaly? Myšlenka ohledně založení vznikla úplnou náhodou, kdy jsme si s Terou psaly o jistých českých vlogerkách a shodly se obě na tom, že by nás to bavilo taky. Jak už to u nás chodí, chytly jsme se za slovo a začaly jednat, nápad za nápadem. Nakonec jsme tedy skončily (začaly?) u založení blogu. 

Už jsem trochu naznačila, že se v budoucnu chystáme tedy dělat nějaká videa. Toto však přijde na řadu až po tom, co si blog trochu osvojíme, potřebujeme zjistit, zda jsou lidé, kteří by o ta videa stáli, podporovali nás a sledovali. Cílem této stránky je vlastně poznat se s lidmi, získat nějaké to publikum a rozjet následně plány, které máme už pečlivě promyšlené.

Zaměřeno to tady bude (cituji Teru) na ,,lifestyle". Budou se zde objevovat beauty články, ale také ty o nás a našich životech. No dobře, s těmi o našich životech vás moc obtěžovat nebudem. Každopádně je tady hlavní zaměření asi ten svět módy a kosmetiky a veškerých těchto dívčích věcí. Chystáme také různé tagy a podobné vymoženosti, které dělají i ostatní blogerky a blogeři.

Obvykle píšu sáhodlouhé články, ale jelikož mi bylo řečeno, že dlouhé články nezaujmou, tak končím už tady. Doufám tedy, že vás tenhle úvodní článek zaujal a budeme se vídat častěji.

Laur

1 komentář:

  1. Vítám vás v "blogerském světě":)) A přeju hodně blogových úspěchů, dámy:)))
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat