neděle 1. listopadu 2015

American Horror Story: Hotel

Ahojte, 
dneska se trochu rozpovídám v článku, který se zaměří na novou sérii jednoho z mých nejoblíbenějších seriálů. Kdo z vás American Horror Story pravidelně sleduje, určitě novou řadu zaregistroval. Já se jí úplně nemohla dočkat a po loňském zklamání z Freak Show přišlo něco úžasného! Tak vám teda povím mé prozatimní dojmy...


Hned začnu úvodní znělkou, která je jako vždy parádní. Líbí se mi celý ten nápad s levnými neonovými světly a tentokrát tam není ani ten milion jmen jako loni. Jsou tam opravdu jen ti nejdůležitější, přestože si nejsem jistá, jestli bych tam dávala Angelu Bassett, která tam zas tak moc zatím není.

Celkově tématika hotelu, ve kterém se vraždí, mi přijde opravdu zajímavá. Už jen z tohoto důvodu jsem se na Hotel těšila. Herecké obsazení musím jen chválit, i když mi tam chybí Lily Rabe v nějaké hlavní roli, ale snad se jí dočkáme příští rok. Taky bych zase ráda viděla Taissu Farmigu, Zacharyho Quinta nebo Dylana McDermotta.


Tak už se dostáváme k hlavnímu lákadlu této řady-Lady GaGa v roli hraběnky. Byla jsem moc zvědavá na její výkon a opravdu příjemně mě překvapila! Myslím si, že role jí opravdu sedla a celkově se mi postava hraběnky moc líbí. Navíc ve spojení s Finnem Wittrockem nebo Mattem Bomerem? Ach jak já jí závidím!

Taky musím hodně vyzdvihnout výkon Evana Peterse, který předvedl, že je opravdu hodně nadaný herec. Konečně má nějakou hodně seriózní roli a zvládá ji podle mě na jedničku. A to ani nemluvím o tom skvělém přízvuku, který je podle mě opravdu hodně sexy.


Na AHS vždycky miluju speciální Halloweenské díly, a tak se těším na druhou část Devil's night, protože ta první se mi moc líbila. Herecký výkon Wese je taky úžasný a nepřestává mě překvapovat. Musím ještě zmínit-prosím řekněte mi, že nejsem jediná, komu přijdou hrozně hot scény, kde je Finn Wittrock s nějakým chlapem...Třeba s tím vousáčem ve výtahu nebo s tím novým majitelem hehe.

To by bylo tedy asi vše...Celkově tuto sérii hodnotím zatím velmi pozitivně a doufám, že si to nijak nepokazí. Příští rok by měly být řady prý dokonce dvě, takže to bude takový happy year. 
Co na Hotel říkáte vy?

Laur



7 komentářů:

  1. Lily tam dostala tak odpornou roli :D I Sarah Paulson mám hodně ráda a v této sérii mi moc nesedí. Nejlepší podle mě byla ve Freak Show, která se mi osobně teda dost líbila. Každopádně Lady Gaga tomu dodala jiný směr a strašně mě baví se na ni dívat. Je tak krásná! A s tím sexy přízvukem Evana souhlasí - je boží :) Hezký článek!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo Lily je tady fakt dost nechutná :D I se Sarah souhlasím-tahle role mi nějak nesedí k její osobnosti. Nejvíc se mi ale líbila jako Lana v Asylum :)

      Vymazat
  2. Ja se zatim nedostala k tomu, abych novou serii zacala sledovat, ale snad uz brzy, moc se na ni tesim :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja se zatim nedostala k tomu, abych novou serii zacala sledovat, ale snad uz brzy, moc se na ni tesim :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak na tento seriál jsem se ještě nekoukala, ale hledám teď nějaký nový seriál, tak bych ho mohla zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tenhle seriál miluju :) Ale tuhle řadu jsem ještě neviděla, tak snad se k tomu dostanu co nejdříve :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já tenhle seriál miluju :) Ale tuhle řadu jsem ještě neviděla, tak snad se k tomu dostanu co nejdříve :)

    OdpovědětVymazat